10. 5. 2023

Medeni teden v Pivki

Center Dina in ČD Pivka vabimo na Medeni teden v Pivki, ki bo potekal med 22. in 28. majem 2023. V tem tednu bo v Pivki gostoval čebelarski paviljon ČZS – paviljon Medena zgodba in razstava Bodi čebela / Be a bee.

Za obiskovalce smo pripravili širok nabor dogodkov– družinske delavnice in oglede, dokumentarni film in risanko, strokovna vodenja in degustacije medenih izdelkov.

25. 4. 2023

Izlet na Pivško v času prvomajskih počitnic

Kam na izlet med prvomajskimi počitnicami? Dina Pivka vas vabi!

Spoznajte svet velikih zveri na 10 interaktivnih postajah. Čaka vas DINAmična dogodivščina za vso družino.

 

6. 4. 2023

Velikonočni izlet v Center Dina Pivka

Izkoristite podaljšan vikend za izlet v Pivko. V Centru Dina Pivka na vas čaka DINAmična dogodivščina za vso družino.

Na vas čaka 10 interaktivnih postaj, s pomočjo katerih boste postali pravi raziskovalci skrivnostnega sveta velikih zveri.

7. 3. 2023

Predavanje Ljubezensko življenje živali in otvoritev razstave Oči-Eyes v Centru Dina v Pivki

Vas navdušujejo prizori živalskega sveta? So tudi vam oči bistvo, ki izkazujejo številna občutja? Zazrite se v skrivnostne oči čudovitih živali, ki jih je v svojem naravnem okolju ujel fotograf, priznani biolog Notranjskega muzeja Postojna, dr. Slavko Polak.

27. 2. 2023

Tudi zveri imajo mamice – javno vodenje

V soboto, 25. marca 2023, vas ob 11. uri vabimo na javno vodenje po razstavi Dina Pivka z naslovom TUDI ZVERI IMAJO MAMICE.

Javno vodenje je brezplačno, pridružite se mu lahko z nakupom vstopnice. Po zaključku vodenja si lahko Center Dina Pivka ogledate še samostojno.

Vabljeni, da se nam pridružite!

13. 2. 2023

Predstavitev knjige Zadnji dve

Boštjan Videmšek, večkrat nagrajeni novinar (med drugim za naj knjigo leta Plan B), in novinarka Maja Prijatelj Videmšek, ki piše o okoljskih in naravovarstvenih temah, sta se skupaj s priznanim fotografom Matjažem Krivicem odpravila po poti reševanja živalske vrste, ki ji pripadata Najin in njena hčerka Fatu, zadnji severni beli nosoroginji. Vljudno vabljeni na predstavitev knjige Zadnji dve.

13. 2. 2023

Brezplačno javno vodenje

21. februar je razglašen za Mednarodni dan turističnih vodnikov. Obeležili ga bomo tudi v Centru Dina Pivka in sicer z brezplačnim javnim vodenjem v soboto, 18. februarja ob 11. uri.

 

2. 2. 2023

Vzajemni popust med DINA Pivka in Parkom vojaške zgodovine Pivka

Za čas šolskih počitnic (28. januar – 12. februar) smo z Parkom vojaške zgodovine pripravili dodatno ugodnost – vzajemni 25-odstotni popust. 

Vabljeni!

Skip to content