25 % vzajemni popust

Za čas šolskih počitnic (28. 1. - 12. 2. 2023) smo z Parkom vojaške zgodovine pripravili dodatno ugodnost. Ob obisku ene lokacije tako pridobite kupone, s katerimi lahko pri nakupu vstopnic pri drugem ponudniku uveljavite kar 25 - odstotni popust na osnovno karto.

Popusti se ne seštevajo, ugodnost pa velja za individualne obiskovalce.

Če iščete idejo za izlet in super doživetje za družine, je DINA Pivka pravi naslov. V času obeh počitniških tednov pripravljamo še dodatne aktivnosti, s katerimi bo obisk našega centra še bolj DINAmičen.

Center Dina bo v času šolskih počitnic (28. 1. in 12. 2. 2023) odprt vsak dan med 10. in 16.00. Čaka vas dogodivščina za celo družino! Doživetje na 10 interaktivnih postajah lahko nadgradite z reševanjem nalog v Družinskem kvizu. Vse, ki ga uspešno zaključite, čaka sladka nagrada.

Ogledali si boste lahko tudi številne kratke filme, ki so nastali v okviru projekta Carnivora Dinarica in odstirajo pogled v svet medveda, volka in risa. Čudoviti posnetki vas bodo ponesli v gozdna prostranstva, zelene oaze Evrope.

Za najmlajše (in tiste malo bolj igrive) pa smo pripravili igralno-ustvarjalni kotiček. Na vas čakajo pobarvanke, družabne igre, sestavljanke, unikatne igrače in odlitki sledi velikih zveri.

Prijeten ambient in zabavne vsebine = učenje preko zabave.

Vabljeni v Pivko – prepričani smo, da se boste imeli odlično!

Zimske dogodivščine

Med 6. in 10. februarjem pa bodo potekale tudi zanimive delavnice. Več si lahko preberete tu: https://www.dinapivka.si/zimske-dogodivscine-2/

Skip to content