ZIMSKE DOGODIVŠČINE

2. 2. 2023

Osnovnošolce vabimo, da v naši družbi preživijo zimske počitnice – ustvarjalno, raziskovalno in seveda tudi počitniško. Preglejte program, prijavite se in predvsem ne pozabite – če se nam boste pridružili na sprehodu z lovci – na toplo, proti mokroti odporno obutev, bundo, pa tudi kapo, rokavice. Zima je še vedno tu!

Obvezne so prijave in sicer najkasneje do nedelje, 5. 2. 2023, na e-naslov info@dinapivka.si ali na 030 644 799.  Delavnice so plačljive. Zbirno mesto za vse delavnice je v avli Krpanovega doma, Prečna ulica 1.

SPREHOD Z LOVCEM

 V ponedeljek, 6. februarja 2023, od 10.00 do 12.00

Na sprehodu bomo spoznali gozd, gozdne živali in iskali njihove sledi. Reševali bomo različne zabavne naloge in tako razgibali telo in možgančke.

Delavnica bo potekala v bližnjem gozdu, zato naj bodo otroci primerno obuti in oblečeni.

Delavnico izvajajo BE AROUND ME.

Cena delavnice: 4 EUR

PRAVLJIČNI URICI – Dogodek v Mestnem logu

V torek, 7. februarja 202, od 10.00 do 12.00od 10.00 do 12.00

Podajte se v čudoviti pravljični svet . Kaj neki se je zgodilo medvedu in zakaj vsi krivijo zajca? V čudovitem ambientu čarobnega gozdička v Centru Dina bo izkušnja še bolj doživeta.

Delavnico bo izvajala Miljenka Moharič.

Cena delavnice: 4 EUR

KINO PREDSTAVA –  Medvedja brata

V četrtek, 9. februarja 2023, od 10.00 do 12.00

V risankah pogosto nastopajo tudi velike zveri – no, vsaj medvedi in volkovi. Tokrat vas vabimo, da se nam pridružite pri ogledu risanke Medvedja brata. Čeprav malo starejša risanka, še zdaj prinaša lepo sporočilo in ogreje srce.

Ogled risanke pripravlja Kino Pivka.

Cena vstopnice: 4 EUR

LIKOVNA DELAVNICA

V petek, 10. 2. 2023, med 10. in 12. uro

Velike zveri – medved, volk in ris, so lahko odličen motiv za ustvarjanje. Ne verjamete? Pridružite se nam na likovni delavnici, ki jo je pripravila akademska slikarska Karmen Bajec, mag. um. Na začetku se bomo podali v Center Dina, kjer bomo iskali navdihe in motive ustvarjanje. Izkušena izvajalka nas bo nato vodila skozi slikarsko delavnico, likovno podajanje pa bo prilagodili starosti otrok.

Delavnico bo izvajala akademska slikarka Karmen Bajec, mag. um.

Cena delavnice: 4 EUR

 

Skip to content