Oznaka »Medvedu prijazno« je namenjena promociji produktov in storitev, ki podpirajo sobivanje z velikimi zvermi in ohranjanje njihovega življenjskega prostora.

Naravni izdelki

Smrekomaz

Smo ekipa z večletnimi izkušnjami iz področja izdelave naravnih izdelkov, ki je javnosti najbolj poznana po smrekovem mazilu Smrekomaz in po delavnicah, ki jih izvajamo po Sloveniji. Naši izdelki nosijo oznako Medvedu prijazno, so ročno pripravljeni iz naravnih sestavin, certificirani in polnjeni v povratno embalažo. Nastajajo na podlagi lastnih raziskav, analiz, testiranj in v sodelovanju z izkušeno ekipo.
Preberi več Stopite v stik z nami

Naše izdelke lahko kupite / rezervirate:

V Dina Pivka trgovini
Osebno pri ambasadorju
Zvrstilo se je kar nekaj kulturnih, naravovarstvenih in družabnih dogodkov, kjer smo že sodelovali. Glavna tema naših delavnic je gozd, bonton v gozdu, zdravilni darovi gozda in prebivalci gozda ter praktičen prikaz izdelave domačega naravnega mazila. Naše smrekovo mazilo Smrekomaz in dišavo Kočevski pih so prepoznale tudi druge institucije, ki so ju nagradile s priznanji.

Naša zgodba

Naša glavna sestavina je smola smreke, zato vse naše delavnice potekajo v naravi, kjer organiziramo tako za osnovnošolske otroke kot tudi ostalo populacijo prikaz nabiranja smole smreke in bonton v gozdu. Z nami boste spoznali različne vrste iglavcev, bonton v gozdu, volka, medveda, risa ter še marsikaj zanimivega. Nabirali bomo smolo smreke in srečanje zaključili s praktičnim prikazom izdelave tradicionalnega naravnega smrekovega mazila.

Sledite nam

Vsi naši medvedu prijazni izdelki

Spominki
Smrekove kapljice Smrekol

11,00 €

Spominki
Smrekomaz (40ml)

15,00 €

Skip to content