Oznaka »Medvedu prijazno« je namenjena promociji produktov in storitev, ki podpirajo sobivanje z velikimi zvermi in ohranjanje njihovega življenjskega prostora.

Pripravi svoje Kočevsko smrekovo mazilo

0,00 €

Vabljeni na nagrajeno doživetje 𝗣𝗿𝗶𝗽𝗿𝗮𝘃𝗶 𝘀𝘃𝗼𝗷𝗲 𝗸𝗼𝗰̌𝗲𝘃𝘀𝗸𝗼 𝘀𝗺𝗿𝗲𝗸𝗼𝘃𝗼 𝗺𝗮𝘇𝗶𝗹𝗼, ki je v letu 2024 prejelo priznanje Občine Kočevje za inovativni turistični produkt destinacije Kočevsko!

V naši družbi boste:

🌲 spoznali destinacijo Kočevsko in zdravilne lastnosti dreves,
🐻 prejeli napotke in informacije o varnem sobivanju z medvedom,
🌟 izdelali svoje kočevsko "𝑀𝑒𝑑𝑣𝑒𝑑𝑢 𝑝𝑟𝑖𝑗𝑎𝑧𝑛𝑜" smrekovo mazilo.

Preberi več Pošlji povpraševanje
V Dina Pivka trgovini
Osebno pri ambasadorju
Na doživetju se boste sprehodili skozi kočevski gozd, spoznali destinacijo Kočevsko ter (zdravilne) lastnosti dreves. Delček njihove zdravilne moči boste lahko odnesli tudi domov, v obliki smrekovega mazila, ki je izdelano po tradicionalni recepturi.

Na sprehodu skozi gozd boste v družbi strokovne vodnice spoznali zanimivosti destinacije Kočevsko, bonton v gozdu, različne iglavce, divje gozdne prebivalce, napotke o varnem sobivanju z medvedom in še kaj. Kočevsko slovi kot dežela gozdov, drevesa v gozdu pa boste lahko spoznali in občutili preko vseh čutil – sluh, tip, vonj, okus.

O ambasadorju

Smo ekipa z večletnimi izkušnjami iz področja izdelave naravnih izdelkov, ki je javnosti najbolj poznana po smrekovem mazilu Smrekomaz in po delavnicah, ki jih izvajamo po Sloveniji. Naši izdelki nosijo oznako Medvedu prijazno, so ročno pripravljeni iz naravnih sestavin, certificirani in polnjeni v povratno embalažo. Nastajajo na podlagi lastnih raziskav, analiz, testiranj in v sodelovanju z izkušeno ekipo.

Preberi več
Naravni izdelki

Smrekomaz

Roška cesta 1, 1330 Kočevje, Slovenia
+386 (0)69 703 754 | info@smrekomaz.eu
https://www.smrekomaz.eu

Skip to content