Oznaka »Medvedu prijazno« je namenjena promociji produktov in storitev, ki podpirajo sobivanje z velikimi zvermi in ohranjanje njihovega življenjskega prostora.

Smrekove kapljice Smrekol

11,00 €

Smrekol je skrbno pripravljena mešanica oljčnega olja in prečiščene smole smreke, ki je namenjena vsakodnevni uporabi. Naraven produkt brez dodanih konzervansov in ostalih aditivov, primeren tudi za vegane in ne vsebuje glutena.

Preberi več Pošlji povpraševanje
V Dina Pivka trgovini
Osebno pri ambasadorju
Naše novo prehransko dopolnilo je prejelo kar nekaj povratnih informacij naših uporabnikov. Pohvalijo ga ob trebušnih in prebavnih težavah, napetosti prebavnega trakta, vnetem grlu in zgagi. Je naraven produkt brez dodanih konzervansov in ostalih aditivov, primeren tudi za vegane in ne vsebuje glutena. Polnjeno v povratno stekleno embalažo.Priporočamo do 3 kapalke dnevno. Priporočena dnevna količina se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Slika je simbolična.Sestavine: oljčno olje in prečiščena smola smreke (Picea Abies Wood Ectract)O ambasadorju

Smo ekipa z večletnimi izkušnjami iz področja izdelave naravnih izdelkov, ki je javnosti najbolj poznana po smrekovem mazilu Smrekomaz in po delavnicah, ki jih izvajamo po Sloveniji. Naši izdelki nosijo oznako Medvedu prijazno, so ročno pripravljeni iz naravnih sestavin, certificirani in polnjeni v povratno embalažo. Nastajajo na podlagi lastnih raziskav, analiz, testiranj in v sodelovanju z izkušeno ekipo.

Preberi več
Naravni izdelki

Smrekomaz

Roška cesta 1, 1330 Kočevje, Slovenia
+386 (0)69 703 754 | info@smrekomaz.eu
https://www.smrekomaz.eu

Našli smo podobne izdelke, ki vam bodo morda všeč!

Spominki
Mini krožnik MEDVED V GOZDU

15,00 €

Spominki
Obesek kvačkan medvedek

0,00 €

Spominki
Broška z motivom medveda

8,00 €

Spominki
Broška z motivom volka

8,00 €

Spominki
Nahrbtnik z motivom medveda

30,00 €

Spominki
Nahrbtnik z motivom medveda

30,00 €

Spominki
večje ilustracije in risane medvedje umetnine

300,00 €

Spominki
Keramična skodelica

0,00 €

Spominki
Smrekomaz (40ml)

15,00 €

Skip to content