Oznaka »Medvedu prijazno« je namenjena promociji produktov in storitev, ki podpirajo sobivanje z velikimi zvermi in ohranjanje njihovega življenjskega prostora.

DRUŽINSKO PODJETJE LENJA - LESENE IGRAČE, IGRE IN DIDAKTIČNI PRIPOMOČKI

Lenja igrače

Janez je po duši umetnik, po poklicu mizar. Iz malenkosti zna narediti mali čudež. Les izpod njegovih rok dobi nov obraz. Veliko strast in zadovoljstvo je našel v izdelovanju igrač in iger za naše najmlajše. Velik navdih mu daje družina. Njegovi hčerki, sin in žena Alenka mu vsak dan znova postavljajo nove izzive v izdelovanju. Želja je veliko in zadovoljstvo strastnega ustvarjalca je še večje, ko vidi zadovoljne otroke. Lesenih igrač se otroci nikoli ne naveličajo. Vsaka izdelana igrača ima posebno energijo. Mladi starši se zelo zavedajo, da je aktivno učenje in igra pomembna že od malih nog. S pomočjo lesenih igrač pri otroku spodbujamo razvoj fine motorike, razvoj govora, logičnega sklepanja, štetja, prepoznavanja barv in oblik. Dotik lesa daje toplino in prijetnost. Z malo domišljije lahko preko igre z leseno igračo nastane čisto prava zgodba. Naj lesene igrače Lenja zaživijo tudi v vašem domu.
Preberi več Stopite v stik z nami

Naše izdelke lahko kupite / rezervirate:

V Dina Pivka trgovini
Osebno pri ambasadorju
Lesene igrače in učni pripomočki omogočajo otrokom že od samih začetkov učenje skozi igro. Otroci razvijajo veščine s področja jezika, matematike, motorike, socialnih spretnosti, domišljije … Otrokom moramo ponuditi različne izkušnje, da se v igri in pri učenju zabavajo in preko različnih aktivnosti razvijajo svoje potenciale, spretnosti ter veščine. V izdelavo lesene igrače ali igre je vloženo veliko truda. Vsak izdelek je ročno unikatno delo, ki se lahko med seboj razlikuje v barvi, lesenem dekorju in leseni teksturi. Vse igrače in igre so izdelane v skladu s pravili o varnih igračah, so testirane v skladu s predpisnimi standardi in imajo pridobljen certifikat CE. Pridobljen imamo CERTIFIKAT DOMAČE IN UMETNOSTNE OBRTI, ki smo ga pridobili s strani Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Imamo pa tudi CERTIFIKAT “MEDVEDU PRIJAZNO”, ki ga je pridobila igra “Človek ne jezi se.” Igralne figurice v obliki medvedka ustrezajo kriterijem “medvedu prijaznih” praks in prispevajo k boljšemu sobivanju z medvedom.

Naša zgodba

KDO USTVARJA ZA SKRIVNOSTNO BESEDO LENJA? Za blagovno znamko Lenja se skriva cela družina. Izdelke izdeluje Janez – po poklicu mizar, po duši umetnik. Svoj prosti čas rad preživi v domači delavnici in se prepusti ustvarjanju. Velika strast so mu igrače. Otrokom in družinam želi ponuditi kvalitetne izdelke. Predšolsko obdobje je v razvoju otroka najpomembnejše in v tem času so otroci željni znanja in učenja novih veščin. Kvalitetne lesene igrače in igre lahko poskrbijo za celosten razvoj otroka na vseh področjih. V pomoč in oporo pri izdelavi mu je njegova Alenka – inkluzivna pedagoginja, ki dela z otroki s posebnimi potrebami in ima na tem področju veliko izkušenj. Prvi preizkuševalci igrač so trije radovedni otroci, ki znajo povedati, kaj je dobro, kaj bi si sami želeli in kaj je potrebno izboljšati.

Sledite nam

Vsi naši medvedu prijazni izdelki

Aktivna promocija
ČLOVEK NE JEZI SE

0,00 €

Skip to content