Oznaka »Medvedu prijazno« je namenjena promociji produktov in storitev, ki podpirajo sobivanje z velikimi zvermi in ohranjanje njihovega življenjskega prostora.

ČLOVEK NE JEZI SE

0,00 €

Lesena družabna igra “Človek ne jezi se” ni namenjena samo otrokom, čeprav je verjetno, da jo bodo otroci bolj z navdušenjem sprejeli kot darilo.
Zabavna družabna igra s ciljem pripeljati svoje štiri figurice najhitreje na cilj. Obstaja veliko različic pravil, zato predlagamo, da se igralci pred igro točno dogovorijo, kako bodo igrali, če so dovoljena preskakovanja, koliko metov za izhod iz hiše, ipd.

Igra je narejena iz masivnega lesa in zaščitena z rustikalnim oljem. Igralna plošča skriva tudi predalček, v katerem so igralne figurice in kocka. Predalček ne pade ven, saj je na robu magnetek.

Ob pravilni rabi igre, je lahko za vse igralce igra Človek ne jezi se izredno sproščujoča.

Velikost igralne plošče je 30 cm x 30 cm.

Preberi več Pošlji povpraševanje
V Dina Pivka trgovini
Osebno pri ambasadorju
OPOMBA: Slike so simbolične. Izdelek je ročno unikatno delo, ki se lahko med seboj razlikuje v barvi, lesenem dekorju in leseni teksturi. Igra je namenjena notranji uporabi.

OPOZORILO: Igra ”Človek ne jezi se” vsebuje manjše elemente. Primerna je za otroke starejše od 3 let. Zaradi zaščite je premazana z rustikalnim oljem, kateri vsebuje spojino d-limone. Priporoča se, da so pri igri z otrokom vključeni tudi starši.

O ambasadorju

Janez je po duši umetnik, po poklicu mizar. Iz malenkosti zna narediti mali čudež. Les izpod njegovih rok dobi nov obraz. Veliko strast in zadovoljstvo je našel v izdelovanju igrač in iger za naše najmlajše. Velik navdih mu daje družina. Njegovi hčerki, sin in žena Alenka mu vsak dan znova postavljajo nove izzive v izdelovanju. Želja je veliko in zadovoljstvo strastnega ustvarjalca je še večje, ko vidi zadovoljne otroke. Lesenih igrač se otroci nikoli ne naveličajo. Vsaka izdelana igrača ima posebno energijo. Mladi starši se zelo zavedajo, da je aktivno učenje in igra pomembna že od malih nog. S pomočjo lesenih igrač pri otroku spodbujamo razvoj fine motorike, razvoj govora, logičnega sklepanja, štetja, prepoznavanja barv in oblik. Dotik lesa daje toplino in prijetnost. Z malo domišljije lahko preko igre z leseno igračo nastane čisto prava zgodba. Naj lesene igrače Lenja zaživijo tudi v vašem domu.

Preberi več
DRUŽINSKO PODJETJE LENJA - LESENE IGRAČE, IGRE IN DIDAKTIČNI PRIPOMOČKI

Lenja igrače

Vrbovo 22a, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenia
+386 (0)41 333 456 | info@lenjaigrace.si
https://lenjaigrace.si/

Skip to content