Oznaka »Medvedu prijazno« je namenjena promociji produktov in storitev, ki podpirajo sobivanje z velikimi zvermi in ohranjanje njihovega življenjskega prostora.

Vila v osrčju Kočevskih gozdov

Turistične nastanitve Sredgora, Mojca Ninič s.p.

Globoko sredi kočevskih gozdov leži zapuščena kočevarska vas Sredgora. Gospa Mojca, potomka nekdaj tu živečih Kočevarjev, je na ruševinah zapuščene vasi ustvarila butičen turistični kompleks Sredgora. Pri obnovi je sledila tradiciji in sožitju z neokrnjeno naravo, ki se tukaj bohoti v vsej svoji veličini.
Preberi več Stopite v stik z nami

Naše izdelke lahko kupite / rezervirate:

V Dina Pivka trgovini
Osebno pri ambasadorju
Vila Sredgora nudi popolno udobje in varnost, hkrati pa pristen stik z mogočnimi energijami narave. Zeliščni in zelenjavni vrt vabita. Ob večerih se zakuri ogenj in zabrbota sproščujoča kad. Diši po svežem in divjem. Dan je poln navdihujočih malenkosti, ki jih v vsakodnevni naglici niti ne opazimo. Na kolesarsko turo ali pohod vas vabijo številne poti, ki vodijo mimo. Spanec je trden in pomirjujoč, bivanje udobno. Počutite se povezani sami s sabo in z naravo. Naravno razkošje!

Naša zgodba

V Sredgori vas bo gostila domačinka Mojca, potomka tukajšnjih straroselcev Kočevarjev, ki so vasico Sredgora izbrali za svoj dom pred več kot tristo leti. Mojca je velika ljubiteljica narave, divje hrane, ljudskega izročila in raziskovanja tukajšnjih gozdov. Je prava zakladnica znanja, ki vas bo varno in navdihujoče vodila skozi doživetja, ki jih Sredgora ponuja. Odlična kuharica in gostiteljica, ki se svojim gostom z veseljem posveča. Vonj po sveže pečenem kruhu, lokalne dobrote in divja hrana, ki jo pripravi, zadovoljijo najzahtevnejše čute.

Sledite nam

Vsi naši medvedu prijazni izdelki

Skip to content