Oznaka »Medvedu prijazno« je namenjena promociji produktov in storitev, ki podpirajo sobivanje z velikimi zvermi in ohranjanje njihovega življenjskega prostora.

Loščikine risbe in izdelki z motivi medveda (in drugih živali)

Studio Loščika

Čeprav se prostorsko umeščam na slovensko ozemlje, kjer je medved nazadnje hlačal pred kakimi sto leti, volk pa občasno zaide v bližino in ga na srečo ljudje zamenjajo za psa, je medved moj priljubljeni motiv risanja in ustvarjanja. Med tujimi obiskovalci Slovenije so moji mali kvadratki (unikatne risbe, ročno risane in barvane z akvareli) z medvedjo tematiko dosegli prenekateri konec sveta. Medvedje brošure iz projekta Medvedu prijazno se ponudijo vsakomur, ki najde pot do mojih stojnic na prireditvah in v domači a la galeriji Pri biku.
Preberi več Stopite v stik z nami

Naše izdelke lahko kupite / rezervirate:

V Dina Pivka trgovini
Osebno pri ambasadorju
Največkrat rišem medvede po navdihu v formatu malih kvadratkov velikosti 10 x 10 cm. Risba je unikatno delo - ročno risano po avtorskih zamislih od začetka do konca. Nekaj najboljših medvedjih del je sicer večjega formata. Občasno imam v prodaji razne medvedje magnetke. Izdelala sem serijo ročno pobarvanih medvedjih priponk z raznoliko vsebino - medvedje broške. Pripravljam poseben čarobni napitek - medvedji čaj iz sveže nabranih zelišč z domače parcele, v katerih bi se z veseljem povaljal medved in se ga da spiti na obisku pri nas.

Naša zgodba

V glavnem ustvarjam na področju risbe, različnih ustvarjalnih tehnik in krajinske arhitekture, kjer oblikujem z naravo za ohranjanje in dvigovanje biotske pestrosti. Na domačem dvorišču je bivša štala, kjer domuje mala razstavna soba Pri biku. Dvorišče je prijetno zeleno in upravljano po načelih naravovarstvenega oblikovanja. Obiski so možni po vnaprejšnji napovedi, parkira se pri vaški trgovini, gre peš skozi vas in pridete do nas. Ker gre za privatno zemljišče, kjer bivamo različni ljudje in več dvoriščnih živali (ki bi bile paša za oči kakšnemu strastnemu lovskemu psu), je naenkrat možno sprejeti le manjše število ljudi, psi pa morajo biti obvezno pripeti.

Sledite nam

Vsi naši medvedu prijazni izdelki

Spominki
večje ilustracije in risane medvedje umetnine

300,00 €

Skip to content