Oznaka »Medvedu prijazno« je namenjena promociji produktov in storitev, ki podpirajo sobivanje z velikimi zvermi in ohranjanje njihovega življenjskega prostora.

Miniaturne fotografije

ARS NATURAE – fotografija, turizem in razvoj, Petra Draškovič Pelc s.p.

Dr. Petra Draškovič Pelc je vodnica in interpretatorka narave, naravoslovna in portretna fotografinja, publicistka, navdihuje jo izdelovanje keramike in raziskovanje vsega lepega, še posebej gozda in narave. Deluje v okviru svoje znamke ARS NATURAE. Skupaj z možem in dvema jazbečarkama, Bruno in Misty, živi na Kočevskem.
Preberi več Stopite v stik z nami

Naše izdelke lahko kupite / rezervirate:

V Dina Pivka trgovini
Osebno pri ambasadorju
Navdih za izdelke Petra črpa v naravi, ki je njena "dnevna pisarna" in zakladnica idej za ustvarjanje. Vse naše kolekcije so narejene ročno, počasi. To je zaklad, ki nas opominja na počasen in bolj umirjen slog življenja. Subtilne teksture in barve nas skušajo opomniti, da upočasnimo. Da smo hvaležni. Nas ponovno spomnijo na našo povezavo z Naravo in da praznujemo lepoto življenja. Izdelki so preprosti, a v biti kompleksni. Organski in minimalistični. Nekoliko rustikalni, a sodobni. Brezčasni in novi. Zame in za vas.

Naša zgodba

Sledite nam

Vsi naši medvedu prijazni izdelki

Skip to content