Oznaka »Medvedu prijazno« je namenjena promociji produktov in storitev, ki podpirajo sobivanje z velikimi zvermi in ohranjanje njihovega življenjskega prostora.

Kvačkan medvedek

Ančka rada kvačka

Ančka ima čudežno deželo kvačkanih izdelkov, kjer domujejo skoraj vse živali iz skrivnostnega gozda Slovenije, njene barvite kreacije pa razveseljujejo v obliki obeskov za ključe ali drugih praktičnih izdelkov.
Preberi več Stopite v stik z nami

Naše izdelke lahko kupite / rezervirate:

V Dina Pivka trgovini
Osebno pri ambasadorju
Bombažni kvačkani medvedki različnih barv nastajajo pod spretnimi prsti ustvarjalke, ki jih izdeluje pod znamko Ančka rada kvačka. Izdelovalka je doma v Kočevju, zato se je medvedkov oprijelo ime »kočevski medvedki«. Vsak medvedek je unikaten.

Naša zgodba

Moji začetki s kvačko segajo kakšnih 5 morda 6 let nazaj, ko sem čisto po naključju v neki reviji ugledala »fensi šmensi« kapico, in si rekla, to pa moram poizkusiti. In sem kar tako iz lepega začela. Potem pa je kar »steklo«, dan za dnem sem si postavljala nove cilje in čez čas sem uspela s kvačko ustvariti malo morje izdelkov od »tinimini« žogic do velikih preprog, pregrinjal, torb,itd….Nadela sem si malenkost hudomušno ime Ančka rada kvačka, zaradi katerega se mi pogosto zgodi,da me ljudje na spletu naslavljajo s »spoštovana gospa« in si verjetno večina pod imenom predstavlja priletno gospo, ki sedi v gugalniku z naočniki na nosu in kvačka štumfe za celo družino . A sem kljub srednjim tridesetim letom še vedno morda preveč razigrana, živahna, pisana, barvita in takšni so tudi moji izdelki. Kvačkanje različnih izdelkov je tako postalo resen del mojega življenja, ki ga z veseljem delim med vse, ki jih takšni izdelki zanimajo in navdušujejo.

Sledite nam

Vsi naši medvedu prijazni izdelki

Spominki
Obesek kvačkan medvedek

0,00 €

Skip to content