Interessante, ben fatto, perfetto per i bambini. Grazie!

16. 8. 2022

V Dini v avgustovskih dneh gostimo skupine, predvsem pa individualne obiskovalce, turiste. Med njimi veliko tujcev. Naši obiskovalci izražajo navdušenje nad razstavo, kar potrjujejo tudi njihovi komentarji, mi pa si nekaj od teh želimo deliti z vami.

“It was very fun! / Bilo je zelo zabavno!” so nam v knjigo vtisov zapisali Caroline, Elizabeth, Amy, Tina in Joe Biden 🙂 iz Kalifornije. Dva dni kasneje: “Very interesting also for adults, Specially – how animals see. / Zelo zanimivo tudi za odrasle. Posebno to, kako živali vidijo.” Sledita podpisa Jane in Urha, ki pravita “Zanimivo in poučno. Vesela sva, da sva se odločila za obisk.”  Družina Kastelic je ta konec tedna zapisala: “Prikaz živali, s katerimi sobivamo zelo zanimiv in poučen. bili smo navdušeni in se tudi veliko novega naučili.” Istega dne Eleonora iz Firenc pravi: “Interessante, ben fatto, perfetto per i bambini. Grazie! / Zanimivo, dobro narejeno, odlično za otroke. Hvala.” Francozi so nam pustili sporočili podobno sporočilo, gospa Rosana iz Slovenije pa: “Odlično zasnovan, pregleden, enostavno razumljiv, z integrirano IKT tehnologijo. Hčeri, tako kot midva, sva navdušena! Pogumno naprej.

Verjamemo, da je večina naših obiskovalcev takšnega mnenja in da se v knjigo vtisov ne vpisujejo samo tisti, ki jih razstava navdušuje. Več obiskovalcev nam tudi zapiše svoje predloge za izboljšave ali to, da je muzej premajhen. Mnenja zbiramo tudi z našim anketnim listom. Z lasnimi sredstvi bomo v prihodnjih mesecih nekatere “postaje” nadgradili, da bodo še bolj zanimive, upamo pa, da bomo uspeli tudi na bodočih razpisih za evropsko sofinanciranje, saj bi radi Dino povečali in ji dodali dodatne vsebine in “postaje”.

Spremljajte nas še naprej, vabimo pa vas tudi, da se naročite na novice na spletni strani, ki jo ravnokar berete.

Na svidenje v Dini!

Skip to content