Praznični teden v Dini

20. 12. 2021

Dragi otroci, pridružite se nam na zabavnem dogajanju v tednu pred novim letom. Za vas smo pripravili zanimive dogodivščine, verjamemo, da bo vsak našel nekaj zase.

ponedeljek, 27. in torek, 28. december od 9. do 13. ure – dvodnevna delavnica
ALI JE VOLK ZA PRAZNIKE RES SNEDEL RDEČO KAPICO?

S pomočjo medveda, volka in risa bomo izdelali novoletne okraske in okrasili Krpanovo jelko. Skozi igrice bomo spoznali, da volk pravzaprav ni tak falot, kot si mislimo. Kaj pravi Rdeča kapica?

sreda, 29. december, od 9. do 13. ure
PRAVLJIČNI DAN: KAKO JE MARTIN KRPAN SREČAL VOLKA, MEDVEDA IN RISA

Martin Krpan nam bo pripovedoval, kako je srečal trop volkov, risje mladičke in kaj je storil, ko mu je pot prekrižala medvedka z mladiči. Skupaj bomo izdelali maske in mu pomagali zgodbo še zaigrati. Vabljeni družinski člani, da se nam ob 12.30 pridružite in si ogledate predstavo, ki jo bodo otroci skupaj z Martinom Krpanom odigrali za vas.

četrtek, 30 december
PRAZNIČNI KINO Z OBISKOM DEDKA MRAZA

ob 10. uri
ŠKRATKI ( sinhronizirana risanka)

Slavni, pridni škratki iz Kölna so se končno vrnili! Pod zemljo se skrivajo, odkar jih je pred več kot 200 leti pregnala žena zlega krojača.

ob 14. uri
KRALJESTVO SEVERNEGA JELENČKA ( sinhroniziran film)

Film je posnet med divjimi živalmi v njihovem naravnem okolju. Zvezdnika zgodbe sta jelenček Ajlo in njegova mama ob pomoči severnih jelenov. Njuno življenje opazujejo nenevarni losi, hermelini in veverice… naokoli pa prežijo plenilci.

petek, 31. december, ob 10. uri
PRAZNIČNI KINO Z OBISKOM DEDKA MRAZA

ČAROBNO POTOVANJE NA LUNO (sinhronizirana risanka)
Zgodba filma, nemška različica Petra Pana, pripoveduje zgodbo malega Petra, ki se skupaj z majskim hroščem, gospodom Zoomzemanom in Peščarjem podajo na čarobno potovanje, da bi rešili Petrovo sestrico pred zlobnim Mesecem.

Vse aktivnosti v prazničnem tednu v Dini so BREZPLAČNE. Otroci bodo v ponedeljek, torek in sredo dobili tudi malico. Prijave (razen za kino) so obvezne na e-naslov tic@visitpivka.si ali na 030 644 799, najkasneje do petka, 24. 12. 2021.

Upoštevali bomo ukrepe in priporočila za zajezitev širjenja virusa Covid19.

Skip to content