Izlet na Pivško v času jesenskih počitnic

25. 10. 2023

Kam na izlet med jesenskimi počitnicami? 

Vabimo vas v Center o velikih zvereh Dina Pivka.

V času jesenskih počitnic bo center odprt vsak dan med 10.00 in 17. uro. 

 

Izkoristite proste dni za izlet v Pivko. V Centru o velikih zvereh Dina na vas čaka DINAmična dogodivščina za vso družino.

 

Obiščite nas in postanite pravi raziskovalci. Na vas čaka interaktivno – digitalno razstavišče, kjer boste na zabaven in poučen način odkrivali družinsko življenje medvedov, volkov in risov, iskali njihove sledi  in se preizkusili v kvizu Hitre tačke.

  • Ali veste, da krajši dnevi ne vplivajo le na nas, temveč tudi na živali?  Krajši dnevi, nižje temperature in živahna obarvanost listja naznanjajo jesen, vendar za veliko živali ta čas pomeni pripravo na zimo. Nekatere živali izkoristijo ta čas za nabiranje hrane, nekatere si poiščejo partnerje, spet druge se selijo v toplejše kraje.
  • Ali veste kaj počno velike zveri v tem jesenskem času?

Obiščite Center o velikih zvereh v času krompirjevih počitnic in spoznajte njihov način življenja!

Prijeten ambient in zabavne vsebine = učenje preko zabave.

Najmlajši in mladi po srcu se lahko zaigrajo tudi v igralno-ustvarjalnem kotičku, malo starejši pa si obisk lahko popestrijo tudi z  Družinskim vodičem. Vse, ki ga uspešno zaključite, čaka sladka nagrada.

 

Vabljeni v Pivko – prepričani smo, da se boste imeli odlično, saj vas čaka vas doživetje za celo družino!

V Centru Dina Pivka in Parku vojaške zgodovine Pivka smo za vas pripravili dodatno ugodnost. Ob obisku ene lokacije pridobite kupon, s katerimi lahko pri nakupu vstopnic pri drugem ponudniku uveljavite kar 25 – odstotni popust na osnovno karto.

Popusti se ne seštevajo, ugodnost pa velja za individualne obiskovalce.

Skip to content