Oznaka »Medvedu prijazno« je namenjena promociji produktov in storitev, ki podpirajo sobivanje z velikimi zvermi in ohranjanje njihovega življenjskega prostora.

Domača marmelada, jabolčni sok in kis

Pri Andrejevih

Na naši kmetiji skušamo pridelati vse, kar nam narava ponudi. Na ekološki in naraven način zadnja leta pridelamo več kot 80% živil, ki jih postrežemo našim gostom kot kulinarično razvajanje. Trenutno naša kmetija obsega cca. 30 hektarjev kmetijskih površin. Na poljih in vrtovih s kolobarjenjem vzgajamo zelenjavo, žita, sadje in zelišča. Na travnikih skrbimo za kvalitetno pridelano seno za živali. Polovica naše kmetije se nahaja v Krajinskem parku Pivška presihajoča jezera in je del Natura 2000 območja. Tam imajo svoje pašnike naše govedo in konji. Poleg govedoreje in konjereje redimo tudi prašiče ter se ukvarjamo s čebelarstvom. Skrb za ohranjanje vrstne pestrosti in habitatov je pomembna za nas in prihodnje rodove. Ekstenzivno in na trajnostni način.
Preberi več Stopite v stik z nami

Naše izdelke lahko kupite / rezervirate:

V Dina Pivka trgovini
Osebno pri ambasadorju
Ponujamo vrhunsko lokalno kulinariko in nastanitve.

Naša zgodba

Naša filozofija je vsakemu gostu posebej pričarati življenje na podeželju, približati našo kulinariko, ki vsebuje surovine, pridelane na ekološki način, iz kmetije na krožnik (farm to table), torej ‘zero kilometer’ kuhinja. Gostom radi prikažemo običaje naše bogate kulturne dediščine, sodelujejo lahko pri raznih opravilih na kmetiji, ogledajo si tudi domače živali (govedo, konje, prašiče, race, gosi, kokoši, mačke, psa…). Vsa naša kulinarika temelji na sezonski izbiri lastnih ekološko pridelanih surovin.

Sledite nam

Vsi naši medvedu prijazni izdelki

Skip to content